top of page
IMG_6332.jpeg
Om Detterskogs

Mitt namn är Emelie Detterskog, jag är 33 år och bor i Gemla med min familj. För lite drygt tre år sedan slutade jag på mitt dåvarande jobb och började bygga mitt företag tillsammans med min man Anton. Vi är ett litet företag som jobbar med mat, vi är båda kockar som lever mat och älskar mat och allt som det gör med människor!

Vi har byggt ett kök i vårt garage, hit kan ni komma och äta eller laga mat med oss. Vi har öppet när vi känner för det, kurser bokar man utefter sin egen önskade tid. Vi lagar en hel del mat som går som catering. Bröllop är en av våra hjärtebarn och vi lagar varje år mycket mat till en hel massa bröllopsgäster.

 

Odlingen kom in i bilden på riktigt förra sommaren. Vi vill visa att det går att åstadkomma en massa god mat i en vanlig villaträdgård - tro mig, det går!

Vi har odlingar runt hela huset, vi odlar enbart sånt som man kan äta.

 

Min affärsidé är att laga mat och lära ut mat till intresserade människor, det visar sig att ni är en hel del! Jag vill älska det jag gör och genom Detterskogs är det nu möjligt. 

 

Nu är våra kurser, middagar som vi planerat under våren uppdaterade här på hemsidan, kika in under flikarna och boka ert evenemang!

bottom of page