IMG_6332.jpeg
Om Detterskogs

Mitt namn är Emelie Detterskog, jag är 33 år och bor i Gemla med min familj. För lite drygt tre år sedan slutade jag på mitt dåvarande jobb och började bygga mitt företag tillsammans med min man Anton. Vi är ett litet företag som jobbar med mat, vi är båda kockar som lever mat och älskar mat och allt som det gör med människor!

Vi har byggt ett kök i vårt garage, hit kan ni komma och äta eller laga mat med oss. Vi har öppet när vi känner för det, kurser bokar man utefter sin egen önskade tid. Vi lagar en hel del mat som går som catering. Bröllop är en av våra hjärtebarn och vi lagar varje år mycket mat till en hel massa bröllopsgäster.

 

Odlingen kom in i bilden på riktigt förra sommaren. Vi vill visa att det går att åstadkomma en massa god mat i en vanlig villaträdgård - tro mig, det går!

Vi har odlingar runt hela huset, vi odlar enbart sånt som man kan äta.

 

Min affärsidé är att laga mat och lära ut mat till intresserade människor, det visar sig att ni är en hel del! Jag vill älska det jag gör och genom Detterskogs är det nu möjligt. Min förhoppning är att Corona snart ska vara ”över” så att vi kan få öppna upp till vår fulla potential, kunna ha vernissager i vår trädgård, kunna erbjuda yogamorgnar med frukost, mysmiddagar och få umgås med er hemma hos oss.

 

Jag håller tummarna för att vi snart ska kunna och få göra allt som vi har planerat och att ni vill dela det med oss!